Αποκαλύφθηκε το νέο Fortnite item

11 μήνες πριν.

Πως αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού!

Ύστερα από τα teases των τελευταίων ημερών και τις νύξεις ορισμένων developers, επιτέλους έχουμε την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το νέο Fortnite: Battle Royale item, Rift-To-Go!

Το Rift-To-Go είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. Ένα Rift Portal που ο παίκτης μπορεί να κουβαλά στα inventory του ακριβώς όπως το Port-A-Fort. Τη στιγμή που το χρησιμοποιούμε μεταφερόμαστε στον ουρανό και πέφτουμε ήρεμα και ωραία με το Glider μας.

Μας επιτρέπει να καλύψουμε μεγάλες αποστάσεις σε μικρό χρονικό διάστημα ή να ξεφύγουμε από δύσκολες καταστάσεις. Σε αντίθεση με το Port-A-Fort, η χρήση του στο competitive play θα είναι πολύ σημαντική, ειδικά προς το τέλος του παιχνιδιού, δίνοντας την επιλογή σε ομάδες με το low ground να περάσουν από πάνω από τις υπόλοιπες με μεγάλη άνεση.

Αναμένεται στο παιχνίδι μαζί με το update 5.3 αύριο Πέμπτη. Το community να είναι σχετικά διχασμένο ως προς το αν είναι υγιές για το παιχνίδι όταν υπάρχουν τόσα άλλα εργαλεία για μετακίνηση στο χάρτη (Bouncers, Launch Pads, Karts κλπ.). Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο που οι παίκτες θα επιλέγουν να το χρησιμοποιούν. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top