Ένα δωρεάν skin για μια αιμοδοσία

11 μήνες πριν.

Riot Games και Sanquin ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Μία νέα συνεργασία για καλό σκοπό φαίνεται να ετοιμάζεται στην Ολλανδία ανάμεσα στην Riot Games και τη Sanquin, έναν οργανισμό που ασχολείται με δωρεές αίματος στη χώρα.

Μία νέα καμπάνια (#MyFirstBlood) κάπως έτσι σιγά σιγά αρχίζει να κάνει τα πρώτα της βήματα. Σκοπός της, η προώθηση της αιμοδοτικής πράξης με αφορμή την έλλειψη που υπάρχει στην Ολλανδία. Η Riot προσφέρθηκε να δώσει εντελώς δωρεάν το skin «Blood Moon Thresh» σε όσους δώσουν για πρώτη φορά αίμα!

Αρκεί ο αιμοδότης να γραφτεί μέσω της Sanquin μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη που θα σταματήσουν να δίνονται τα skins. Μιας που μιλάμε για αιμοδοσία, δείτε παρακάτω τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρείτε στην Ελλάδα για να δώσετε και εσείς!

  • Να είστε μεταξύ 18 και 65 ετών.
  • Να ζυγίζετε πάνω από 50 κιλά.
  • Να είστε υγιής. (Απαλλαγμένος από ασθένειες κλπ.)
  • Να έχετε ασφαλή τρόπο ζωής.
  • Να μην έχετε κάνει τατουάζ ή piercing τους τελευταίους έξι μήνες. (Μετά μπορείτε να δώσετε κανονικά, είναι τσεκαρισμένο και προσωπικά).

Δείτε εδώ αναλυτικά τη λίστα.

Στην Ελλάδα δυστυχώς skin-άκι δεν παίρνουμε. Ποιος ξέρει όμως; Ίσως στο μέλλον η καμπάνια να γίνει παγκόσμια! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top