Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του McSkillet

11 μήνες πριν.

Αυτοκτονική η συντριβή σύμφωνα με τις αρχές.

Τον τραγικό θάνατο του Trevor «McSkillet» Heitmann επιβεβαίωσαν φίλοι του διάσημου Youtuber και οι αρχές του San Diego πριν από λίγες ώρες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την Πέμπτη 16:30 (τοπική ώρα).

O Trevor, οδηγώντας την McLaren που είχε μάλιστα επιδείξει σε video του τον περασμένο Δεκέμβρη, βρέθηκε στην αντίθετη λωρίδα και συγκρούστηκε με ένα SUV σκοτώνοντας μία 43χρονη γυναίκα και ένα 12χρονο κορίτσι. Τραυματίστηκαν επίσης άλλα 8 άτομα μέσα σε άλλα 8 οχήματα από τα επί μέρους τρακαρίσματα που προκλήθηκαν.

Οι έρευνες της αστυνομίας κάνουν λόγο για μία αυτοκτονική συντριβή του 18χρονου οδηγού. Λίγα λεπτά πριν, ένα όμοιο αυτοκίνητο εθεάθη να πατά ένα φράχτη με τον οδηγό να σπάει ένα σχολικό παράθυρο πριν συνεχίσει κανονικά την, γρήγορη, πορεία του.

Το πανάκριβο αυτοκίνητο διαλύθηκε από τη σύγκρουση και λίγο μετά τυλίχτηκε στις φλόγες. Οι αρχές κάνουν λόγο επίσης για ταχύτητες που ξεπερνούσαν τα 100 μίλια την ώρα (160χμ/ώρα). O Trevor βρέθηκε νεκρός στον τόπο του δυστυχήματος από τα σωστικά συνεργεία.

Ένα πραγματικά τραγικό τέλος, λίγους μήνες μετά την παύση της ενασχόλησής του με το Youtube λόγω ενός trading ban που είχε δεχθεί. Τι τον οδήγησε στο να πάρει μία τέτοια απόφαση παραμένει άγνωστο. 

Comments

Scroll To Top