Θα επιστρέψει ποτέ το Tribunal στο LOL;

11 μήνες πριν.

H Riot απαντάει

Σε ένα από τα «Ρωτήστε τη Riot» μάθαμε για το αν θα επιστρέψει ποτέ το Tribunal μέσα από απάντηση της ίδια της εταιρείας.

Πάμε να δούμε τι είπε

«Με λίγα λόγια, το Δικαστήριο δεν πρόκειται να επιστρέψει σύντομα.

Μάθαμε πολλά από το Δικαστήριο όσο ήταν κοντά μας και μάλιστα βασιστήκαμε σε αυτό, για να δημιουργήσουμε ένα από τα τωρινά μοντέλα μας για τις αρνητικές συμπεριφορές στις συνομιλίες. Το Δικαστήριο ήταν μια υπηρεσία με ψηφοφορία των παικτών και είχε δύο τεράστια μειονεκτήματα που δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε:

  • Είναι αργό και μη αποτελεσματικό. Όσον αφορά τους μη αυτόματους ελέγχους, έπρεπε να μεταφέρουμε τα αρχεία καταγραφής συνομιλιών στον ιστότοπο, να περιμένουμε απαντήσεις από αρκετούς παίκτες και να αποφασίσουμε μια ποινή από εκεί και έπειτα, ενώ τα τωρινά αυτοματοποιημένα συστήματα μπορούν να στέλνουν ποινές σε λιγότερο από 15 λεπτά.
  • Μερικές φορές, δεν είναι καθόλου ακριβές (ειδικά όταν υπάρχει μια ανταμοιβή ΠΕ ανά «επιτυχημένη» ποινή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια εξαιρετικά έμφυτη προκατάληψη στο σύστημα).
  • Το Δικαστήριο μάς έφερε μερικά πράγματα που ξέρουμε ότι δεν αντιμετωπίσαμε καλά, όπως το να εστιάζει περισσότερο στο τρολάρισμα και στον εντοπισμό εσκεμμένου feeding (αν και εξακολουθούμε να ασχολούμαστε με το πώς να τα εντοπίσουμε αυτά) και σε μεγαλύτερη επιρροή, ώστε να αισθάνεστε ότι μπορείτε να επηρεάσετε τυχόν αντιαθλητικές συμπεριφορές.

Έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο με το ύποπτο περιεχόμενο συνομιλιών και τη νέα υπηρεσία φιλτραρίσματος ονομάτων που παρέχουν τα αυτοματοποιημένα μοντέλα, αλλά θα θέλαμε να μας στέλνετε αναφορές όταν βλέπετε έκτροπα, ώστε να μαζεύουμε πληροφορίες για το τι δεν θέλετε να βλέπετε στο League. Πραγματικά, αυτό κάνει μεγάλη διαφορά.»

Πηγή: nexus.leagueoflegends.com

Comments

Scroll To Top