Ο οπλισμός του δολοφόνου στο Jacksonville

11 μήνες πριν.

Ήταν έτοιμος να σκοτώσει περισσότερους.

Λίγες μόλις ώρες έχουν περάσει από τη δολοφονική είσοδο του David «Bread» Katz στο Madden Championship Series qualifier στο Jacksonville. Επίσημες δηλώσεις του Mike Williams (sheriff) μιλούν για τον οπλισμό του 24χρονου κατά την διάρκεια της επίθεσης.

Ο Katz βρέθηκε με δύο όπλα στην κατοχή του, ένα 9mm και ένα .45 Caliber. Είχε επίσης πρόσβαση σε επιπλέον γεμιστήρες και σφαίρες. Στόχος του ήταν ξεκάθαρα οι άλλοι παίχτες.

Τα όπλα αγοράστηκαν νόμιμα περίπου ένα μήνα πριν ενώ ο ίδιος διέθετε και ένα λέιζερ για να σημαδεύει. Χρησιμοποίησε μόνο το ένα όπλο για να σκοτώσει τους Eli «Trueboy» Clayton και Tayler «spotmeplzzz» Robertson.

Αν δεν έδινε σχεδόν αμέσως τέλος στη ζωή του, ήταν σίγουρα διατεθειμένος να συνεχίσει, σκοτώνοντας και άλλους παίχτες. Συνολικά, πέρα από τους τρεις νεκρούς (συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου), έχουν νοσηλευτεί άλλοι 11 στο νοσοκομείο. 10 είχαν τραύματα από σφαίρες και ένας τραυματίστηκε κατά την έξοδό του από το χώρο.

Είναι επίσης γνωστό ότι ο δράστης κρατούσε φιλικές σχέσεις με τα θύματά του μιας που πολλές φορές ταξίδευαν μαζί για τουρνουά σε όλη τη χώρα. Αυτή τη στιγμή οι γονείς του συνεργάζονται με τις αρχές για να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα και να βρεθεί το πραγματικό κίνητρο. Πολλοί κάνουν λόγο για την μεγάλη απογοήτευσή του ύστερα από τον αποκλεισμό του στο εν λόγω τουρνουά. Ο χρόνος όμως θα είναι αυτός που θα το δείξει καθώς και οι έρευνες των αρχών.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top