Πότε επιστρέφει ο Tfue στο Twitch

11 μήνες πριν.

Τι δήλωσε ο πατέρας του.

Κοντεύει να περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από το τελευταίο Swanton που είδαμε live στο Twitch. Ο γνωστός σε όλους μας streamer, Tfue ξαφνικά εξαφανίστηκε από το ραντάρ μας, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τα Youtube και Twitch κανάλια του.  Ο πατέρας του, ο οποίος έχει ένα καταπληκτικό instagram έδωσε μερικές παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς έγινε.

Ξεκινάμε με το Youtube κανάλι το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο κατέβηκε από hacker! Ο υπαίτιος έχει βρεθεί και οδηγείται στην δικαιοσύνη όσο μιλάμε. Έχουν διαγραφεί τα πάντα από το κανάλι αλλά το Youtube θα τα επαναφέρει. Από μέρα σε μέρα περιμένουμε κάποιο update.  Όσον αφορά το Twitch, όντως τελικά το ban είχε να κάνει με μία ακατάλληλη λέξη που του ξέφυγε κατά τη διάρκεια μίας μετάδοσης. Θα διαρκέσει 14 ημέρες (απομένουν άλλες δέκα περίπου) και ύστερα το κανάλι θα επιστρέψει στους κανονικούς του ρυθμούς.

Για την ώρα, ο άσσος της Faze έχει τα μάτια του στραμμένα στα PAX west και το μεγάλο event που θα διεξαχθεί εκεί. Σαν σωστός επαγγελματίας άφησε το drama και προχώρησε αναγνωρίζοντας το λάθος του. Το αν έπρεπε να του επιβληθεί μία τόσο βαριά ποινή είναι σίγουρα αμφιλεγόμενο. Η άποψη των viewers όμως είναι ξεκάθαρη. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.instagram.com

Comments

Scroll To Top