Τα esports θα είναι η βάση για να ξεπεράσει το gaming τα παραδοσιακά αθλήματα

11 μήνες πριν.

Τι υποστηρίζει η Newzoo.

Ο χώρος του gaming είναι σίγουρα ένας από τους πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενους των τελευταίων ετών. Όσο το κοινό αυξάνεται και όλο και περισσότερος κόσμος έχει πρόσβαση στον εξοπλισμό για να απολαύσει τις νέες κυκλοφορίες, νέες θέσεις εργασίας ανοίγονται ενώ νέοι επενδυτές κάνουν το δικό τους βήμα στο χώρο κάθε μέρα.

Παράλληλα με του gaming, ο χώρος των eSports ανεβαίνει εξίσου δυναμικά. Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες του Newζoo, στα επόμενα χρόνια ίσως βοηθήσει τη gaming βιομηχανία να ανέβει, τόσο μάλιστα που θα ξεπεράσει την αθλητική βιομηχανία!

Οι προβλέψεις της Newzoo σπάνια βγαίνουν ψευδείς. Υποστηρίζει ότι δεν είναι τα eSports θα ξεπεράσουν την αθλητική βιομηχανία αλλά σίγουρα θα βοηθήσουν αυτή του Gaming να το κάνει.

Με εκατομμύρια fans να παρακολουθούν στενά την επαγγελματική σκηνή στα αγαπημένα τους games, σίγουρα παιχνίδια όπως το League of Legends, το Fortnite και το PUBG έχουν τραβήξει βλέμματα τόσο φανατικών gamers όσο και των mainstream media που προσπαθούν είτε να τα κατακρίνουν είτε να τα εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Ένα είναι σίγουρο, μέσα στα επόμενα χρόνια έχουμε να δούμε πολλά τόσο στα esports όσο και στο gaming γενικότερα. Αν και οι προβλέψεις της Newzoo ακούγονται ακρέες, δεν αποκλείεται να τις δούμε να πραγματοποιούνται! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top