Άγγιξαν το εκατομμύριο οι viewers των Asian Games

11 μήνες πριν.

Κατά την διάρκεια του τελικού του League of Legends!

Ύστερα από το σάλο που προκάλεσαν οι περικοπές στα έξοδα των Worlds και τις κατηγορίες για παρενόχληση των γυναικών στην εταιρεία της, η Riot Games έρχεται να μας αποδείξει με τα Asian Games ότι το League of Legends δεν πρόκειται να πεθάνει σύντομα!

Κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του league of Legends τουρνουά των Ασιατικών παιχνιδιών ανάμεσα σε Κορέα και Κίνα, οι viewers στο Twitch ξεπέρασαν το εκατομμύριο αφήνοντας κατά πολύ πίσω τον τίτλο-φαινόμενο Fortnite: Battle Royale.

Φυσικά όλοι έτρεξαν να βγάλουν το δικό τους screenshot για ευνόητους λόγους σαν να είναι η πρώτη φορά που παρατηρούμε κάτι τέτοιο όταν τρέχει ένα Major τουρνουά.

Για όσους δεν γνωρίζουν, πριν από αρκετούς μήνες πάρθηκε η απόφαση να γίνει ένα τουρνουά League of Legends κατά τη διάρκεια του, πιστοποιημένου από την Ολυμπιακή επιτροπή, event. Σκοπός ήταν να παρατηρηθεί το ενδιαφέρον του κόσμου ως προς τη συγκεκριμένη δομή του τουρνουά (χώρα ενάντια σε χώρα αντί για ομάδα ενάντια σε ομάδα), αν μπορεί στο μέλλον να συμπεριληφθεί στο Ολυμπιακό πρόγραμμα και πολλά άλλα.

Τα νούμερα ήταν σίγουρα αξιοθαύμαστα και κέντρισαν το ενδιαφέρον της επιτροπής. Ίσως στο μέλλον δούμε το εν λόγω τουρνουά να προβάλλεται και στις τηλεοράσεις αντί μόνο στην πλατφόρμα του Twitch, αν φυσικά επιλεγεί ξανά σαν «άθλημα». Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top