Τέσσερις νέες ομάδες στο Overwatch League

11 μήνες πριν.

Έρχονται πάρα πολύ σύντομα!

Με την σεζόν να φτάνει στο τέλος της, παίχτες να αποχαιρετούν για πάντα τη μεγάλη σκηνή, και μία νέα βασίλισσα να στέφεται, τα μάτια είναι στραμμένα στο 2019. Εδώ και μερικές εβδομάδες, μια φήμη έχει αρχίσει να διαδίδεται σχετικά με τέσσερις νέες ομάδες που θα κάνουν την είσοδό τους στο Overwatch League.

Η ίδια η Blizzard είχε ανακοινώσει ότι συνολικά έξι ομάδες θα εντάσσονται στη λίγκα (2 Ευρωπαϊκές, 2 Αμερικανικές και 2 από τη Μέση Ανατολή) αλλά πρόσφατα μία πηγή τα αναίρεσε όλα λέγοντας ότι ο συνολικός αριθμός δεν θα ξεπερνάει τις τέσσερις και μάλιστα θα τις δούμε στην Ουάσινγκτον, στη Hangzhou, στο Βανκούβερ και στη Chengdou.

Ομάδα πρώτη (Ουάσινγκτον) – Επικεφαλής ο Mark Ein, γνωστός επενδυτής και ιδιοκτήτης των Washington Kapitals και World Team Tennis.

Ομάδα δεύτερη (Hangzhou) – Θα ανήκει στην Bilibili.

Ομάδα τρίτη (Chengdu) – Θα ανήκει στην Huya η οποία ανήκει εν μέρει στην Tencent.

Ομάδα τέταρτη (Βανκούβερ) – Θα ανήκει στην Canucks Sports & Entertainment, η οποία έχει και τη αντίστοιχη ομάδα Hockey.

Τα κόστη για την αγορά του spot είναι ακόμη άγνωστα αλλά αναμένεται να κυμαίνονται κοντά στα 20 εκατομμύρια δολάρια. Μία μεγάλη επένδυση που μπορεί σίγουρα να αποφέρει κέρδη σε όποιον έχει το budget να κάνει μία τέτοια κίνηση στα eSports. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

 

Πηγή: www.pcgamer.com

Comments

Scroll To Top