Η Riot ξεκινάει νέα συνεργασία με content creators του League Of Legends

11 μήνες πριν.

Ένα πολύ μεγάλο βήμα.

H Riot Games ξεκινά ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα συνεργασίας με δημιουργούς περιεχομένου βίντεο για το παιχνίδι της, League of Legends, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας σήμερα.

Αυτό το έργο δημιουργίας περιεχομένου, το οποίο ονομάζεται League of Legends Partner Program, βρίσκεται σε early access από σήμερα και οι δημιουργοί μπορούν ήδη να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής και να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέους πόρους και ανταμοιβές.

Η μόνη άμεση ανταμοιβή είναι ένα skin, το οποίο είναι πραγματικά ο μόνος τύπος άμεσης ανταμοιβής που μπορείτε να πάρετε στο League εκτός από δωρεάν champions. Μετά την έγκρισή σας στο πρόγραμμα, θα έχετε chroma για το Divine Sword Irelia και θα λάβετε το ίδιο το skin δωρεάν αν δεν το έχετε ήδη. Θα σας δοθεί επίσης πρόσβαση σε ένα νέο chroma για giveaway. Το chroma του giveaway θα αλλάζει μετά από κάθε λίγα patch.

Το σημαντικότερο μέρος του προγράμματος, μακράν, είναι το αυξημένο δυναμικό ανάπτυξης. Ως εγκεκριμένο μέλος, θα έχετε πρόσβαση σε ζωντανές συζητήσεις αποκλειστικών συνεργατών με τους προγραμματιστές, καθώς και στα Q&A. Η Riot θα περιλαμβάνει επίσης συνεργάτες στις σελίδες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσής της και σε άλλα επίσημα κανάλια, τα οποία αναμφίβολα θα αποτελέσουν μια καλή ευκαιρία για ανάπτυξη. Οι συνεργάτες θα προσκληθούν επίσης σε αποκλειστικές εκδηλώσεις της Riot.

Εκτός αυτού, ο Riot σχεδιάζει επίσης να συντονίσει με ορισμένους δημιουργούς να αποκαλύψει στην κοινότητα νέα έργα, συμπεριλαμβανομένων ενημερώσεων πρωταθλητών και νέων ηρώων.

Η Riot δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες, αλλά είπε ότι θα αποκαλύψει περισσότερα στο εγγύς μέλλον.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top