Τα πιο σημαντικά σημεία του training mode του PUBG

11 μήνες πριν.

Πιστή στις υποσχέσεις της η PUBG Corp.

Όπως μας υποσχέθηκε στην Gamescom, η PUBG Corp. έφερε το training mode στο PlayerUnknown’s Battlegrounds. 

Το εν λόγω mode εμφανίζεται στο trailer παραπάνω και μπορείτε να το δοκιμάσετε μέσω του lobby. Ο 2x2km χάρτης ενεργοποιείται εφόσον συμπληρωθούν οι πέντε παίκτες σε matchmaking queue. Φυσικά, αν δεν το προλάβετε, μπορείτε να μπείτε και μέχρι πέντε λεπτά αφότου ξεκινήσει, ενώ χωράει μέχρι και 20 παίκτες. 

«Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν λιγότεροι από 5 παίκτες μετά από 5 λεπτά, το session θα ξεκινήσει με τον αρχικό αριθμό των παρόντων παικτών και άλλοι παίκτες δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν», αναφέρει το post του Steam Community. Το training mode έχει διάρκεια 30 λεπτά τη φορά και οι παίκτες δεν μπορούν να πέσουν κάτω από 1hp κατά τη διάρκειά του. Ρίξτε όμως και μόνοι σας μια ματιά στον χάρτη:

Παράλληλα είδαμε και το MK47 Mutant, που είναι ένα αυτόματο τουφέκι με δύο firing modes: single shot και two-round burst. Δέχεται 7.62mm σφαίρες, έχει χωρητικότητα 20 γύρων, υποστηρίζει όλους τους τύπους από attachments και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Το νέο όχημα Tukshai, από την άλλη, είναι ένα αργό, scooter-cart τριών ατόμων που είναι αποκλειστικά στον Sanhok και αντικαθιστά τα UAZ, Dacia και Minibus. 

Το 1.0 Update #21 φέρνει ακόμα και ένα νέο supply system, που δίνει στους παίκτες rewards ανάλογα με τον χρόνο που έχετε παίξει και τις αποστολές που έχετε ολοκληρώσει. Τα Missions θα ανανεώνονται ημερησίως και εβδομαδιαίως, αναφέρει η PUBG Corp. 

Μπορείτε να δείτε τα πλήρη patch notes εδώ.

Πηγή: steamcommunity.com

Comments

Scroll To Top