Όσα είδαμε στο League of Legends Streamer Showdown

10 μήνες πριν.

Βασικά, και τι δεν είδαμε!

Παλιοί παίχτες, streamers, casters, ακόμα και κατά περιόδους banned προσωπικότητες έκαναν την εμφάνισή τους στο φετινό Streamer Showdown της Riot Games. Οι fans του παιχνιδιού, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικά από τα πιο ανορθόδοξα line-ups ίσως στην ιστορία του League of Legends και η βραδιά… Ήταν πραγματικά απίστευτη!

Οι ομάδες απαρτίζονταν από τους qtpie, scarra, Shiphtur, Yassuo, Voyboy και Phreak-Tyler1, μαζί με άλλους τρεις pros από το NA LCS.

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία άφησε το κοινό μέχρι και να ακούσει  την συνομιλία των παιχτών δίνοντας υλικό για άπειρα memes και φυσικά πολύ γέλιο καθώς πρώην και νυν επαγγελματίες προσπαθούσαν να εξηγήσουν στους υπόλοιπους τι ακριβώς ήθελαν και ποιο ήταν το πλάνο της νίκης!

Το community ήταν απίστευτα ενθουσιασμένο για τα παιχνίδια και ομολογουμένως ήταν ίσως μία από τις καλύτερες φετινές αποφάσεις της εταιρείας. Δεν αποκλείεται συνεπώς ο θεσμός αυτός να συνεχίσει να υπάρχει και ίσως τέτοια παιχνίδια να αρχίσουν να γίνονται πιο συχνά. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top