Πανηγυρισμός με άρωμα Fortnite στο NFL

11 μήνες πριν.

Touch ή Knock Down;

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισαν να πανηγυρίσουν ένα εκπληκτικό touch-down οι Colts στο χθεσινό τους παιχνίδι. Ύστερα από το σκοράρισμα του Andrew Lucky αποφάσισε, μαζί με την ομάδα του να χρησιμοποιήσει χορούς του Fortnite: Battle Royale!

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που χοροί του Fortnite χρησιμοποιούνται σε sports. Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου είδαμε τον Γάλλο άσσο Griezmann να χορεύει το «Take The L» σε κάθε του γκολ ενώ το παιχνίδι φαίνεται να έχει πέραση στο χώρο του Basket αλλά και του Rugby!

Και στην τελική…. Γιατί όχι; Το Fortnite είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο επιτυχημένους τίτλους των τελευταίων ετών. Με εκατομμύρια παίχτες παγκοσμίως και σε κάθε πλατφόρμα, όλοι λίγο-πολύ το έχουν δοκιμάσει. Το ότι έχει καταφέρει να βρει τη θέση του στα mainstream media αλλά και στα sports είναι κάτι που ελάχιστα παιχνίδια έχουν καταφέρει.

Με την Epic Games να έχει δώσει τα πάντα στο παιχνίδι, πραγματικά ποιος ξέρει τι μας περιμένει μέσα στους επόμενους μήνες; Ένα είναι σίγουρο, το Fortnite έχει φέρει πραγματικά τα πάνω κάτω στην gaming και όχι μόνο βιομηχανία!

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top