Το PUBG διατηρούσε ένα εκατομμύριο παίχτες για έναν ολόκληρο χρόνο

10 μήνες πριν.

Τρομερά τα νούμερα του παιχνιδιού!

Το PUBG ήταν σίγουρα το Battle Royale παιχνίδι που έφερε μαζί του μία νέα εποχή. Στα πάνω-κάτω δύο χρόνια κυκλοφορίας του έχει καταφέρει να σπάσει αμέτρητα ρεκόρ, να ξεπεράσει σοβαρά προβλήματα και φυσικά, να προσφέρει άπειρες ώρες γέλιου και tryhard στους fans. Εδώ και 366 ημέρες όμως κατάφερε κάτι που λίγοι τίτλοι μπορούν καν να φανταστούν. Να έχει κάθε δεδομένη χρονική στιγμή τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ενεργούς παίχτες!

Σε γενικές γραμμές οι servers του δεν φημίζονται για τη σταθερότητα και τη γρηγοράδα τους αλλά με τέτοια νούμερα, ας πούμε ότι έγινε μία σεβαστή προσπάθεια να βρίσκετε σε σχεδόν κανονικά επίπεδα. Κατά καιρούς, έχει δεχθεί τα πυρά μικρότερων Regions όπως αυτό της Ωκεανίας, καθώς οι παίχτες δεν μπορούν να βρουν άλλους για να γεμίσουν ένα lobby 100 ατόμων, ακόμη και σε ώρες αιχμής κάτι που μας δίνει μια ιδέα για το που βρίσκεται ή μάλλον δεν βρίσκεται ο περισσότερος κόσμος.

Όμως, η είδηση έρχεται με μία δόση πίκρας μιας που το σερί αυτό δυστυχώς τελείωσε μόλις εχθές. Μπορεί το PUBG να είναι με μεγάλη διαφορά το μεγαλύτερο παιχνίδι στο Steam αλλά τα γραφήματα δεν δίνουν και τα καλύτερα προγνωστικά. Με ενδιαφέροντα updates, νέο περιεχόμενο, χάρτες, όπλα και πολλά άλλα όμως δεν αποκλείεται ο κόσμος που έχασε να επιστρέψει και να ασχοληθεί ξανά με, αναμφίβολα, έναν από τους καλύτερους τίτλους των τελευταίων ετών! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.vg247.com

Comments

Scroll To Top