Η Riot δίνει δωρεάν Odyssey Skin Shards

10 μήνες πριν.

Όλα τα βήματα!

Με το Odyssey event να έχει και επίσημα ξεκινήσει και το community να φαίνεται πέρα για πέρα ενθουσιασμένο με όσα έχει δει. Όλοι όμως θέλουν να βρουν τρόπο να πάρουν στα χέρια τους ένα από τα εκπληκτικά Odyssey skins που κυκλοφόρησε η εταιρεία. Και υπάρχει τρόπος!

Στη κεντρική σελίδα του Client μπορείτε να βρείτε το link με όνομα «Call for Backup». Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να καλέσουμε φίλους μας ή νέους παίχτες στο παιχνίδι για να το δοκιμάσουν για πρώτη φορά. Τα smurf accounts επίσης λειτουργούν.

Ύστερα, και ο «παλιός» και ο «καινούργιος» παίχτης πρέπει να ολοκληρώσουν ορισμένες αποστολές μαζί και να πάρουν το «recruit Summoner Icon».

Φορώντας το Icon μπαίνουν για ένα «Extraction» game, που είναι στην ουσία το mode που σχεδιάστηκε για τις ανάγκες του event. Μόλις τελειώσουν, παίρνουν και οι δύο ένα Odyssey skin Shard!

Για την ώρα λειτουργεί μόνο στην Αμερική αλλά σύντομα αναμένεται να έρθει και στην Ευρώπη. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει σύντομα και δεν θα μείνουμε στην απ’ έξω! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top