45χρονος άνδρας απειλεί 11χρονο μετά από ήττα στο Fortnite

10 μήνες πριν.

Συλλαμβάνεται από τις αρχές.

Με απειλητικά και άκρως… Τρομακτικά μηνύματα ήρθε σε επαφή ένα παιδί μόλις έντεκα ετών μετά από ένα απλό παιχνίδι Fortnite: Battle Royale. Ο ανήλικος παίχτης, φαίνεται πως.. Τσάντισε με τα skills του έναν άνδρα 45 ετών ο οποίος θεώρησε ότι ήταν σωστό να αρχίσει να τον εκφοβίζει λέγοντας ότι «Θα τον βρει και θα τον πυροβολήσει».

Ο εν λόγω άνδρας ονόματι Michael Aliberti, έστειλε φωνητικά και γραπτά μηνύματα μέσω Xbox τα οποία εντοπίστηκαν μαζί με την τοποθεσία του και λίγες ώρες μετά, συνελήφθη. Δεν αποκλείεται το ίδιο το παιδί, τρομαγμένο να μίλησε στους γονείς του οι οποίοι ανέλαβαν αμέσως δράση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους απειλές και εκφοβισμοί συμβαίνουν σε καθημερινή βάση σε κονσόλες και PC, ακόμα και για κάτι τόσο μικρό όσο η ήττα σε ένα παιχνίδι. Αν όντως ο νεαρός μίλησε σε κάποιον μεγαλύτερο τότε έπραξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι το Fortnite: Battle Royale είναι ένα παιχνίδι τεραστίων διαστάσεων. Με εκατομμύρια άτομα να το απολαμβάνουν καθημερινά, μερικοί ίσως δεν είναι πλήρως στα «καλά τους». Αν και εσείς συναντήσετε ή πέσει στην αντίληψή σας κάτι παρόμοιο, μην διστάσετε σε καμία περίπτωση να μιλήσετε για αυτό. Πραγματικά ποιος ξέρει τι τροπή μπορούσαν να έχουν πάρει τα πράγματα…

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top