Νεαρός κερδίζει τουρνουά LoL ενώ νοσηλευόταν

10 μήνες πριν.

Δεν τον σταμάτησε τίποτα!

Τα αδύνατα, δυνατά έκανε πριν από λίγες ώρες ο Brian «Somnus» Yu για να μην χάσει το παιχνίδι του στο LoL High School League. Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός βρισκόταν στο νοσοκομείο και μόλις είχε υποβληθεί σε «εκτατή εγχείρηση στον πνεύμονα» δεν άφησε την ομάδα του χωρίς 5ο, έπαιξε κανονικά το τουρνουά και… Κατάφερε να το σηκώσει!

Τα παιχνίδια από το νοσοκομείο ήταν πολύ δύσκολα αλλά ένιωσα την ανάγκη να οδηγήσω την ομάδα μου στη νίκη. Έπαιζα από το laptop μου χρησιμοποιώντας το Wi-Fi που υπήρχε στο κτήριο. Χαίρομαι που τα καταφέραμε!

-Brian «Somnus» Yu

Όταν υπάρχει θέληση (ε, και λίγο skill) υπάρχει και τρόπος! Άλλο ένα παράδειγμα ενός αφοσιωμένου παίχτη που βάζει πάνω από όλα την ομάδα του και δεν θέλει να απογοητεύσει κανέναν.

Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα βρεθούμε υπό αντίξοες συνθήκες ας έχουμε στο νου μας τον Brian… Τι θα έκανε αν ήταν στη θέση μας; Αν μπορεί να σηκώσει τουρνουά στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου και διασωληνωμένος τότε σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε το ranked game με λίγη φασαρία στο background.

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top