Ο Παναθηναϊκός στους 8 του EU Masters

10 μήνες πριν.

Συντρίβει το φαβορί της διοργάνωσης σε μόλις 17 λεπτά!

Πολλοί δεν το πίστευαν, άλλοι είχαν τις δικές τους ελπίδες. Ύστερα από την είσοδό του στον «Όμιλο του θανάτου» όλοι είχαν σχεδόν ξεγράψει το ενδεχόμενο πρόκρισης της Ελληνικής συμμετοχής στην επόμενη φάση του EU Masters. Το χθεσινό όμως παιχνίδι ενάντια στους Mad Lions, αντικειμενικά μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, και την εκπληκτική νίκη του Παναθηναϊκού μετά από μόλις 17 λεπτά παιχνιδιού, ήρθαν τα πάνω κάτω στην Ευρώπη!

Γνωρίζοντας την ήττα μόνο στο παιχνίδι ενάντια στην Atlantis, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πολύ ζεστός μετά την κατάκτηση του LGC Season 4. Αν και στην αρχή οι πράσινοι δεν φόβιζαν ιδιαίτερα τους Ευρωπαίους, τώρα ίσως κάποιοι έχουν αρχίσει να αγχώνονται. Πρώτοι απ’ όλους; Οι ASUS ROG Elite που θα συναντήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Εμείς, είχαμε την ευκαιρία να αποσπάσουμε μερικά σχόλια από τον Top Laner της ομάδας, Delitto (Alexandros Karalis), ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με την πρόκριση αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες.

«Σίγουρα η νίκη ενάντια στους Mad Lions μας έχει ενθαρρύνει ιδιαίτερα για τα παιχνίδια που έρχονται. Μπορεί να είχαμε μία άτυχη στιγμή ενάντια στην Atlantis αλλά νιώθουμε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχει ομάδα που φοβόμαστε!»

Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα και ανυπομονούμε να τους δούμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top