Το LoLKing σταματά τη λειτουργία του

10 μήνες πριν.

Ήρθε το τέλος μιας εποχής.

Με βαριά καρδιά και σχεδόν δάκρυα στα μάτια, όλο το community θα αναγκαστεί να πει το μεγάλο αντίο σε μία από τις πιο χρήσιμες ιστοσελίδες του League of Legends. Το LoLKing υπήρξε συνοδοιπόρος αρκετών επίδοξων climbers, ειδικά στις πρώτες σεζόν και έχει μείνει χαραγμένο στις μνήμες μας ως «το» site για guides και στατιστικά ηρώων.

Από το 2012 λειτουργούσε άπταιστα και έκανε τη ζωή εύκολη για πολλούς παίχτες. Με ένα κλικ είχαμε πρόσβαση σε ό,τι πληροφορία χρειαστούμε για έναν ή περισσότερους ήρωες. Από τις 28 του Σεπτέμβρη αυτά όλα θα ανήκουν παρελθόν και η ιστοσελίδα θα σταματήσει να λαμβάνει πληροφορίες και στοιχεία από την Riot Games.

Ένας από τους συνεργάτες του site δήλωσε πως τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα ήταν αρκετά και δυστυχώς δεν υπήρχαν οι οικονομικοί πόροι και το ανθρώπινο δυναμικό για να τα διορθώσουν. Παρά το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια του site, ZAM ανήκει στην Tencent η οποία επίσης έχει εξαγοράσει την Riot Games, τα χρήματα ή το ενδιαφέρον για την πλατφόρμα δεν υπήρχαν και έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Με άλλες ιστοσελίδες να κάνουν την εμφάνισή τους και ελάχιστη-έως-καθόλου χρηματοδότηση ήταν λογικό κάποια στιγμή τα πάντα να καταρρεύσουν. Πραγματικά, ήρθε το τέλος μιας εποχής για το League of Legends, τουλάχιστον στα μάτια των πιο… Oldschool παιχτών.

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top