Φήμη: Splyce και H2K εκτός EU LCS

10 μήνες πριν.

Φήμες θέλουν τις αιτήσεις των Splyce και H2K/Paris Saint-Germain για μόνιμη θέση στο EU LCS απορρίφθηκαν από την Riot Games. Μέχρι την απαρχή της νέας σεζόν, η διοργάνωση θα δεχθεί μια σειρά από ομάδες, με την μορφή του franchising, που θα βρίσκονται μόνιμα στην διοργάνωση, πληρώνοντας την θέση τους, ενώ παράλληλα θα λαμβάνουν και σταθερά έσοδα μέσω της τακτικής αυτής. Καθώς φαίνεται ωστόσο, ορισμένες ομάδες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε για χρόνια και που έχουν διαπρέψει ουκ ολίγες φορές στην διοργάνωση, δεν κατάφεραν να πάρουν το πράσινο φως για να συνεχίσουν στο EU LCS, κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποιος θα λάβει τις θέσεις αυτές. Βέβαια, δεν είναι και όλα αρνητικά για τις ομάδες, καθώς πλέον υπάρχει ανταμοιβή εξόδου, τόσο στο EU όσο και στο NA LCS. Splyce και H2...

Φήμες θέλουν τις αιτήσεις των Splyce και H2K/Paris Saint-Germain για μόνιμη θέση στο EU LCS απορρίφθηκαν από την Riot Games.

Μέχρι την απαρχή της νέας σεζόν, η διοργάνωση θα δεχθεί μια σειρά από ομάδες, με την μορφή του franchising, που θα βρίσκονται μόνιμα στην διοργάνωση, πληρώνοντας την θέση τους, ενώ παράλληλα θα λαμβάνουν και σταθερά έσοδα μέσω της τακτικής αυτής.

Καθώς φαίνεται ωστόσο, ορισμένες ομάδες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε για χρόνια και που έχουν διαπρέψει ουκ ολίγες φορές στην διοργάνωση, δεν κατάφεραν να πάρουν το πράσινο φως για να συνεχίσουν στο EU LCS, κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποιος θα λάβει τις θέσεις αυτές.

Βέβαια, δεν είναι και όλα αρνητικά για τις ομάδες, καθώς πλέον υπάρχει ανταμοιβή εξόδου, τόσο στο EU όσο και στο NA LCS. Splyce και H2K θα λάβουν αποζημίωση κατά την αποχώρηση τους, η οποία θα προκύψει από τον αριθμό των splits στα οποία αγωνίστηκαν. Σε αυτό θα παίξει ρόλο και ο αριθμός των νέων ομάδων που θα φιλοξενήσει λίγκα, με την κάθε μια να καταβάλει 2.5 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από όσες παραμείνουν. Το ποσό σε περίπτωση αποχώρησης από το NA LCS κυμαίνεται από τα 1.71 εκατομμυρία δολάρια έως τα 2.86 εκατομμύρια.

Αναμένουμε ωστόσο να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες, οπότε μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv.

Πηγή: www.espn.com

Comments

Scroll To Top