Το Fortnite «κινείται» ήδη σε ρυθμούς Halloween!

10 μήνες πριν.

Σεπτέμβρης τέλος και τα αγαπημένα μας παιχνίδια αρχίζουν να προετοιμάζονται για το Halloween. Το Fortnite κάνει την αρχή με μερικές αλλαγές στο ντεκόρ. Στους Tilted Towers βλέπουμε φαντάσματα από σεντόνια να κρέμονται από τις λάμπες, ενώ το Pleasant Park κοσμούν ιστοί αράχνης, φαντάσματα, jack-o’-lanterns και ένα άγαλμα μιας γιγαντιαίας αράχνης. Θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές βασισμένες στην ιδιαίτερα αγαπητή γιορτή (όσον αφορά την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού) πιθανότατα μετά τα μισά του Οκτώβρη. Ίσως δούμε κάποια features εμπνευσμένα από το Halloween, ενώ την εμφάνιση τους αναμένεται να κάνουν και κάποια cosmetic items. Κάποιοι μάλιστα το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως θα δούμε κάποιο costume party theme. Η συγκεκριμένη θεωρία δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά ούτε έχει διαψευστεί (τουλάχιστον όχι ακόμα). Θα παίξει άραγε κάποιο ρόλο το floating island; Μείνετε συντονισμένοι και θα το ανακαλύψουμε μαζί τις επόμενες ημέρες.

Σεπτέμβρης τέλος και τα αγαπημένα μας παιχνίδια αρχίζουν να προετοιμάζονται για το Halloween.

Το Fortnite κάνει την αρχή με μερικές αλλαγές στο ντεκόρ. Στους Tilted Towers βλέπουμε φαντάσματα από σεντόνια να κρέμονται από τις λάμπες, ενώ το Pleasant Park κοσμούν ιστοί αράχνης, φαντάσματα, jack-o’-lanterns και ένα άγαλμα μιας γιγαντιαίας αράχνης.

Θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές βασισμένες στην ιδιαίτερα αγαπητή γιορτή (όσον αφορά την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού) πιθανότατα μετά τα μισά του Οκτώβρη. Ίσως δούμε κάποια features εμπνευσμένα από το Halloween, ενώ την εμφάνιση τους αναμένεται να κάνουν και κάποια cosmetic items.

Κάποιοι μάλιστα το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως θα δούμε κάποιο costume party theme. Η συγκεκριμένη θεωρία δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά ούτε έχει διαψευστεί (τουλάχιστον όχι ακόμα). Θα παίξει άραγε κάποιο ρόλο το floating island; Μείνετε συντονισμένοι και θα το ανακαλύψουμε μαζί τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top