Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του League of Legends φέρνει δώρα στους παίκτες

10 μήνες πριν.

Η αρχή θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου.

Οι ομάδες ρίχνονται σιγά σιγά στη μάχη για το League of Legends World championship 2018, με στόχο, τι άλλο; Τα χρηματικά έπαθλα των πρώτων θέσεων. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι απλοί παίκτες θα μείνουν με άδεια χέρια.

Από τις 9 Οκτωβρίου ξεκινά το Championship Pick’ em Challenge, το οποίο θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να κερδίσουν in-game δώρα. Τι πρέπει να κάνετε; Να μαντέψετε πως θα τα πάνε οι ομάδες! Όλα ξεκινούν με τη φάση των ομίλων. Οι fans καλούνται να βρουν την τελική κατάταξη του κάθε group.

Μετά τις 18 Οκτωβρίου θα δοκιμάσετε τις μαντικές σας ικανότητες στη φάση των νοκ-άουτ. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν το 2018 participation icon. Όσοι τα πάνε καλά με τις προβλέψεις και καταφέρουν να συγκεντρώσουν 34 ή περισσότερους πόντους θα λάβουν ένα έξτρα icon.

Αν μάλιστα βρεθεί κάποιος που θα μαντέψει την κατάταξη των ομίλων και την έκβαση των νοκ-αουτ θα πάρει τα πέντε ultimate skins του παιχνιδιού. Πρόκειται για τα: Elementalist Lux, Pulsefire Ezreal, Spirit Guard Udyr, DJ Sona και Gun Goddess Miss Fortune.

Καλή επιτυχία και καλές προβλέψεις!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top