Ομάδα χόκεϊ απαγορεύει τα video games στα ταξίδια της

8 μήνες πριν.

Καθόλου περίεργο μετά από τόσο κακή σεζόν.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη έναρξη του φετινού πρωταθλήματος NHL, οι παίκτες μιας ομάδας αποφάσισαν να κόψουν τον «βήχα» και τα παιχνίδια στους…. αυτούς τους! Οι Canucks του Vancouver είπαν να βάλουν κάποια όρια όταν βρίσκονται στο δρόμο για τους αγώνες.

Όπως αποκάλυψε ο 23χρονος center Bo Horvat τα video games απαγορεύονται οριστικά. «Ξέρω πως του αρέσει το Fortnite, οπότε θα πρέπει να του το στερήσουμε«, δήλωσε αστειευόμενος για τον 19χρονο rookie Elias Pettersson για να συνεχίσει:

«Ναι είναι ξεκάθαρο, απαγορεύεται (το gaming) στα ταξίδια. Όχι άλλο Fortnite, όχι άλλο ‘φέρνω video games στα ταξίδια’, τίποτα. Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό«. Στην πορεία πάντως ο Horvat καταφέρνει να μας κάνει να τον συμπαθήσουμε, καθώς δηλώνει πως οι παίκτες μπορούν μετά από έναν αγώνα να πάνε για ταινία ή για μπύρες.

Τα παραπάνω τα θεωρεί πολύ καλύτερα για το δέσιμο των ομάδων από το gaming. Οι Cannucks πέρσι ήταν μια από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας. Για να δούμε αν αυτή η νέα τακτική βοηθήσει να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Πηγή: www.pcgamer.com

Comments

Scroll To Top