Τον πήρε ο ύπνος και τον έδιωξαν από το broadcast team του Παγκοσμίου!

9 μήνες πριν.

Ο Zirene δεν θα castαρει φέτος στα Worlds του League of Legends.

Προετοιμάζεσαι εβδομάδες, βρίσκεις το τέλειο πουκάμισο, ένα μοντέρνο μπλέιζερ, την ιδανική γραβάτα είσαι έτοιμος να μεταδώσεις τα play-ins και τη φάση των ομίλων του World Championship 2018 και την κρίσιμη στιγμή… κοιμάσαι! Όλα πήγαν λάθος για τον Aidan «Zirene» Moon.

Ο caster του NA LCS αφού έχασε όλα play-in group matches λόγω λαρυγγίτιδας, ήταν έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά για τα νοκ-αουτ. Το πρώτο του game θα ήταν εκείνο ανάμεσα σε G-Rex και SuperMassive ωστόσο παρακοιμήθηκε, με αποτέλεσμα να μην δώσει ούτε τότε το «παρών».

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο εκφωνητής να αφαιρεθεί πλήρως από το πρόγραμμα της φάσης των ομίλων του main event. Πιθανότερο σενάριο: να χάσει όλο το παγκόσμιο αφού θα μετέδιδε έως τους προημιτελικούς.

Η είδηση αποκαλύφθηκε από τον ίδιο μέσω του stream του, ενώ όταν τον ρώτησαν εάν θα castάρει στην φάση των «8» απάντησε «δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο». Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος απομακρύνεται από αγγλόφωνο casting team σε επίπεδο Worlds. Η Riot μερικές φορές, δεν συγχωρεί.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top