Το Nexus Blitz θα επιστρέψει ανανεωμένο και με βελτιωμένο map!

8 μήνες πριν.

Ως το τέλος του 2018 θα έχει μπει στο παιχνίδι.

Μια μεγάλη επιστροφή βρίσκεται στα «σκαριά» με το Nexus Blitz να γυρίζει στο League of Legends μέσα στο 2018! Όταν το είδαμε για πρώτη φορά πριν δύο μήνες μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Ήταν μεν διασκεδαστικό και φρέσκο αλλά έμοιαζε ημιτελές.

Κάποια σημεία φαίνονταν σαν να είχαν φτιαχτεί βιαστικά, με πολλά… ατοπήματα τόσο στο ακουστικό όσο και στο οπτικό κομμάτι (αν πλησιάσατε στην άκρη του map ξέρετε για τι μιλάμε). Από μια πλευρά αυτό ήθελε και η ίδια η Riot, ένα game mode να φτιαχτεί σχεδόν από την αρχή με βάση αυτά που θέλουν οι παίκτες.

Επιστρέφει ανανεωμένο και η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά το χάρτη. Η Riot ανανέωσε και βελτίωσε το map ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουμε εικόνα από τις αναβαθμίσεις. Το οπτικοακουστικό κομμάτι είναι και αυτό σε πρώτο πλάνο, ενώ το σχέδιο δεν αλλάζει, καθώς το Blitz θα παραμείνει ένα χαλαρωτικό game mode.

Τώρα όσον αφορά το πότε θα το ξαναδούμε, η απάντηση είναι στο patch 8.24. Χονδρικά θα εμφανιστεί μέσα στο Δεκέμβριο, προς τα τέλη του. Υπάρχει καιρός ακόμα οπότε προς το παρόν ας απολαύσουμε το Παγκόσμιο.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top