Ο IWillDominate τα «χώνει» στους επαγγελματίες του NA LCS

8 μήνες πριν.

«Δεν αξίζουν την λύπηση κανενός».

Το φετινό League of Legends World Championship 2018 δεν πάει ιδιαίτερα καλά για τις ομάδες της Βόρειας Αμερικής. Mετά από τρεις αγωνιστικές, Team Liquid, 100 Thieves και Cloud9 έχουν ρεκόρ 1-2, με τις ελπίδες πρόκρισης να είναι πολύ λίγες.

Οι δηλώσεις κάποιων παικτών πως τα δίνουν όλα, φαίνεται πως εκνεύρισαν τον πρώην επαγγελματία/νυν streamer Christian «IWillDominate» Rivera, που ξέσπασε μέσω Τwitter. «Οι επαγγελματίες του NA δεν αξίζουν τη συμπόνοια των άλλων. Ο χρόνος που αφιερώνουν σε Wow/Fortnite είναι αηδιαστικός. Μετά στέκονται μπροστά από την κάμερα και λένε πως τα έδωσαν όλα», αναφέρει μεταξύ άλλων. 

«Δεν θα κατηγορήσω κάποιον συγκεκριμένα, αλλά υπήρξε παίκτες που στα playoffs είχε 186 παιχνίδια Fortnite, την εβδομάδα του playoff match», συμπληρώνει. Αν όλα λέει ευσταθούν, τότε οι υπεύθυνοι των μεγάλων οργανισμών eSports στη Βόρεια Αμερική πρέπει να προβληματιστούν.

Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για επαγγελματίες παίκτες και όχι για ανθρώπους που κάνουν απλά το χόμπι τους. Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα δοθεί συνέχεια από οποιαδήποτε πλευρά.

Πηγή: cybersport.com

Comments

Scroll To Top