Τέλος εποχής για την Millenium Esports

9 μήνες πριν.

Οι άνθρωποι του οργανισμού κάνουν λόγο για οικονομικές δυσκολίες.

Ένας από τους πρώτους οργανισμούς στον τομέα των esports, η Millenium ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες πως μόλις τελειώσει το 2018, θα σταματήσει να δραστηριοποιείται στον χώρο. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί.

Με ομάδες σε League of Legends, Hearthstone, CS:GO, CoD, Fifa κ.α. αποτέλεσε σημαντικό κεφάλαιο της gaming σκηνή της Γαλλίας. Πολλοί γνωστοί παίκτες όπως ο Ilyes «Stephano» Satouri (Starcraft) και ο Paul «Soaz» Boyer (LoL) έχουν περάσει από τον οργανισμό.


Έχουμε δει και Έλληνες στη τάξεις της Millenium όπως ο Δημήτρης «Dethelor» Θεοδωρόπουλος (Hearthstone) και ο Πρόδρομος «Pretty» Κεβεζιτίδης (League of Legends). Ο ιδρυτής της, Cedric Page έγραψε: «Στόχος πλέον των οργανισμών δεν είναι να έχουν οικονομικά ισορροπημένες ομάδες αλλά να δημιουργούν ‘αστέρες’ που θα αποκτούν μεταπωλητική αξία, που θα είναι πολύ μεγαλύτερη της αρχικής επένδυσης«.

«Αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα, στο οποίο βλέπουμε να ηγούνται οι μεγαλύτερες διεθνείς ομάδες – μέσα από αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου – όπως η Fnatic, η G2, η Cloud9 ή η Vitality στη Γαλλία«, ανέφερε κλείνοντας.

Πάντως αυτό δεν είναι το οριστικό τέλος της Millenium, καθώς θα συνεχίσει να υφίσταται ως εταιρεία που θα δραστηριοποιείται στο κομμάτι των media. Στόχος της είναι να γίνει ένα διεθνές δίκτυο που θα μπορούν οι gamers να βρουν κάθε πληροφορία.

Πηγή: esportsinsider.com

Comments

Scroll To Top