Η ιστορία πίσω από την τοιχογραφία με το πρόσωπο του Imaqtpie στο Λος Άντζελες

9 μήνες πριν.

Από το PC μιας κοπέλας, στο ίντερνετ και μετά σε τοίχο κτιρίου.

Σε μια χρονιά που η Riot κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει όσους βρίσκονται ενεργά δίπλα στο παιχνίδι, η κίνηση της για τον Michael “Imaqtpie” Santana είναι ίσως η πιο ιδιαίτερη μέχρι σήμερα. Με την βοήθεια μιας κοπέλας που ουσιαστικά ζωγράφιζε ως χόμπι τον Santana, σε μια εκπληκτική τοιχογραφία. 

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν το πρόσωπο του γνωστού streamer έγινε έργο τέχνης σε τοίχο μεγάλου κτιρίου τους Λος Άντζελες. Επρόκειτο ουσιαστικά για ένα καλωσόρισμα της Riot στον Santana, που σκόπευε να επιστρέψει στην πόλη.

Θυμίζουμε πως ήταν κάτοικος της «πόλης των αγγέλων» στην αρχή της επαγγελματικής του καριέρας. Στην πορεία έφυγε για να αφοσιωθεί στο streaming όμως πριν λίγο καιρό αποφάσισε να γυρίσει στην πόλη. Τότε η εταιρεία ήρθε σε επαφή με την Allie Jean η οποία έπιασε αμέσως δουλειά.

«Θέλαμε φέτος να δουλέψουμε μαζί με ανθρώπους στο community που κάνουν το παιχνίδι σπουδαίο. Θέλαμε να επικεντρωθούμε λιγότερο στο ίδιο το παιχνίδι και περισσότερο σε όλους τους creators όπως οι streamers ή οι καλλιτέχνες σαν την Allie«, σχολίασε στο Dotesports o art director της Riot, Chesney “JustMoose” Lattuga.

Από την πλευράς η ίδια η καλλιτέχνιδα είπε: «Όταν επικοινώνησε μαζί μου ο Chesney, δεν νομίζω πως κατάλαβα τη σοβαρότητα του project. Ήμουν σε φάση ‘cool θα φτιάξω μια ευχετήρια κάρτα με εικόνα του QT’. Μετά μου είπε πως επρόκειτο να γίνει στον τοίχο ενός κτιρίου και πως το κτίριο αυτό είχε ύψος 10 ορόφων«.

«Το ότι θα περάσει ένας παίκτης του League of Legends και θα σκέφτεται ‘Ω Θεέ μου αυτός είναι ο Sion’ είναι κάτι που το κάνει ιδιαίτερο. Μπορεί να μην είναι φτιαγμένο για έναν παίκτη συγκεκριμένα, όμως είναι σαν μια ανοιχτή επιστολή προς όλους όσους έχουν παίξει το παιχνίδι. Λέει: Σε βλέπουμε, σε ευχαριστούμε, αυτό είναι για σένα«, ανέφερε κλείνοντας ο Lattuga.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top