Έρχεται νέο rune που θα δώσει μεγάλο boost στα tanks

9 μήνες πριν.

To Shield Bash έφτασε στο PBE και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μια ενδιαφέρουσα προσθήκη είδαμε στο πρώτο PBE update για το 8.22 test cycle. Ένα νέο rune με το όνομα Shield Bash δοκιμάζεται και μάλλον θα φέρει τα πάνω κάτω όσον αφορά τα tanks. Τι ακριβώς προσφέρει; Κάθε φορά που λαμβάνεται shield, η επόμενη basic attack σας κάνει περισσότερο damage.

Όσο περισσότερο bonus health, τόσο μεγαλύτερη ζημιά οπότε είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται τα tanks. Εκτός από το bonus health, το damage scalάρει και με το μέγεθος του shield που λάβατε, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στο παιχνίδι.

Champions με ισχυρά shielding abilities όπως ο Nautilus, ο Jarvan και ο Sion θα επωφεληθούν ακόμα περισσότερο από το νέο rune. Οι πρώτες ώρες δοκιμών πάντως, έδειξαν πως ίσως αλλάξει σε ένα βαθμό το meta στο bot lane, καθώς θα μπορούσε να υπάρξει συνδυασμός support-bruiser.

Υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά». Ναι μεν προσφέρει όσα είπαμε παραπάνω, αλλά αντικαθιστά το Bone Plating που πολλοί champions το χρειάζονται οπωσδήποτε. Δεν θα το δούμε στο pre-season με την λογική να λέει πως θα φτάσει με το επόμενο patch.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top