Η Karma είναι ο επόμενος champion που θα λάβει update

9 μήνες πριν.

Πιθανότατα αντίστοιχο με εκείνο που είδαμε στον Ezreal.

Είναι γνωστό πλέον πως στη Riot αρέσουν τα reworks. Άλλοτε βλέπουμε τεράστιες αλλαγές (π.χ. Gankplank, Swain) και σε άλλες περιπτώσεις μικρές «πινελιές», όπως έγινε και με τον Ezreal. Επόμενη στη λίστα των developers είναι η Karma.

Το W/Spirit Bond θα δεχτεί σημαντική βελτίωση, καθώς πλέον θα μπορείτε να το κάνετε cast και σε συμπαίκτες και να τους μειώνετε τα cooldowns. Aρκετά ενδιαφέρον καθώς μας δίνει έναν ακόμα λόγω να την επιλέξουμε ως support. Η άλλη αλλαγή αφορά το bonus shielding του E/Mantra, όμως τίποτα το ιδιαίτερο ώστε να πούμε οτι έχουμε πλήρες update.

Τα υπόλοιπα φαίνεται να μένουν ως έχουν (για την ώρα), ενώ δεν γίνεται καμία αναφορά στο οπτικό κομμάτι. Είναι πολύ πιθανό πάντως να ανακοινωθεί στον πορεία το visual update. Ούτως ή άλλως πρέπει να έχουμε υπόψιν μας πως θα χρειαστούν κάποιοι μήνες ακόμα για να δούμε τη νέα Karma στο παιχνίδι.

Για την ιστορία να πούμε πως στο φετινό παγκόσμιο έγινε μια φορά ban και δύο φορές pick. Στα δύο παιχνίδια των Play In που κατάφερε να την παίξει ο Ceros της DetonatioN FocusMe η ομάδα του κέρδισε.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top