Υπερσύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις για esports ετοιμάζει η Alienware

8 μήνες πριν.

Σε Αμερική αλλά και Ευρώπη.

Η Alienware δραστηριοποιείται στον χώρο τον esports εδώ και μια δεκαετία, έχοντας ως τώρα πραγματοποιήσει μερικές εντυπωσιακές κινήσεις. Ανάμεσα τους ένας στάδιο για esports στην Κίνα και η ανακοίνωση της συνεργασίας με την Team Liquid για τα επόμενα έξι χρόνια.

Η θυγατρική της Dell ωστόσο δεν σταματά εκεί καθώς ανεβάζει για ακόμα μια φορά τον πήχη. Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία θα κατασκευάσει υπερσύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις για την Liquid στο Λος Άντζελες και την Ολλανδία. Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση όλα όσα χρειάζονται.

Θα υπάρχει chef, διατροφολόγος που θα επιβλέπει τα γεύματα τους, διαφορετικές αίθουσες προπόνησης για το κάθε παιχνίδι, σύνδεση οπτικών ινών και πολλά περισσότερα. Εκτός αυτού, θα δημιουργηθεί και πρόγραμμα ακαδημιών, που θα δίνει τη δυνατότητα σε παίκτες να βελτιωθούν και γιατί όχι, να εξελιχθούν επαγγελματικά.

Φυσικά από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει ο high-end εξοπλισμός, με την Alienware προσφέρει το καλύτερο δυνατό hardware στους παίκτες. Στο PAX Australia που πλησιάζει, θα πάρουμε ακόμα μια γεύση από τα πλάνα της εταιρείας.

Όλες αυτές οι επενδύσεις (γιατί για επενδύσεις πρόκειται) μακροπρόθεσμα θα αλλάξουν το τοπίο στα esports. Άλλωστε ο τρόπος με τον οποίο θέλει να λειτουργήσει η AW είναι ίδιος με εκείνο των μεγάλων αθλητικών σωματείων.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top