Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες μορφές του Overwatch επιστρέφει στην επαγγελματική σκηνή

9 μήνες πριν.

Ο dafran βρήκε ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Λίγοι παίκτες του Overwatch έχουν συζητηθεί όσο ο Daniel “dafran” Francesca. Ο πρώην παίκτης της Selfless Gaming, μετά από μια σειρά τιμωριών και περίεργων στιγμών επιστρέφει στην επαγγελματική σκηνή του παιχνιδιού, καθώς θα αγωνίζεται στην Atlanta Reign.

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να κάνει εσκεμμένα «throw» παιχνίδια ζωντανά στο stream του. Αυτό είχε αποτέλεσμα αποκλεισμό από όλα τα events της Blizzard, ban από το Overwatch Contenders season 1 και απομάκρυνση του από το ενεργό ρόστερ της ομάδας.

Ο τότε προπονητής του Brad Rajani είχε δηλώσει: «Παρόλο που ο dafran δεν θα παίζει ποια στην ομάδα μας, θα τον βοηθήσουμε όσο χρειάζεται για να βελτιωθεί η συναισθηματική και ψυχολογική του υγεία». Την περασμένη εβδομάδα του έκλεισαν εκ νέου το λογαριασμό λόγω αρνητική συμπεριφοράς στο παιχνίδι.

Η επιστροφή του πλέον είναι επίσημη και μένει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται πλέον ο Daniel, που κατά το παρελθόν είχε δηλώσει πως δεν το ενδιέφερε πλέον να παίζει σε αυτό το επίπεδο. Ο χρόνος θα δείξει.

Comments

Scroll To Top