Ο Fenomeno νικητής του HCT Orange County 2018!

9 μήνες πριν.

Τεράστια επιτυχία για τα ελληνικά esports, με τον Χρήστο «Feno» Τσακόπουλο να κατακτά το πρώτο του Major.

Τεράστια επιτυχία για το ελληνικό Hearthstone, καθώς ο Χρήστος «Fenomeno» Τσακόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής του HCT Orange County που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο που μας πέρασε στην Καλιφόρνια. Αυτή είναι η πρώτη νίκη του πρώην παίκτη της fade 2 karma σε Major event και θα του αποφέρει 5.000$ καθώς και 15 HCT points.

Μετά από ένα εντυπωσιακό 7-2 στο swiss (4-1 την πρώτη μέρα), o Feno προκρίθηκε στο top 16. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Feno που έτρεξε ένα «τρελό» σερί 9-0 για να φτάσει στον τελικό. Στον πρώτο γύρο των νοκ-αουτ βρήκε απέναντι του τον William «Amnesiac» Barton τον οποίο και «σκούπισε» (3-0) για να βρεθεί στην οκτάδα.

Τα εμπόδια των Muzzy (3-0) και Swidz (3-0) δεν αποδείχτηκαν αρκετά για να σταματήσουν την πορεία του, με τον μεγάλο τελικό να παίρνει σειρά. Εκεί επικράτησε με 3-2 του Kevin «cassie» Eberlein σε ένα συγκλονιστικό Bo5. Η σειρά άνοιξε με τον Γερμανό να προηγείται παίζοντας Malygos Druid απέναντι σε Cubelock. 

Με Token Druid και Cubelock ο Έλληνας παίκτης κατάφερε να ανατρέψει το σκηνικό, με τον cassie να ισοφαρίζει σε 2-2 με Combo Shudderwock Shaman. Πλέον αμφότεροι είχαν μόνο τα Recruit Hunter decks τους και στο mirror match ο Feno κατάφερε να λυγίσει τον αντίπαλο του.

Τα decks που επέλεξε ο Feno

Recruit Hunter
Odd Paladin
Cube Warlock
Token Druid

Όλα τα decks του top 16 καθώς και βίντεο από του τουρνουά, θα βρείτε εδώ.

Πηγή: www.hearthpwn.com

Comments

Scroll To Top