Ενδιαφέρουσες αλλαγές στο Dark Harvest rune

9 μήνες πριν.

Σε πρώτη φάση μας αρέσει το σκεπτικό πίσω από το redesign.

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, διανύουμε μια μεταβατική περίοδο για το League of Legends. Πολλές ιδέες δοκιμάζονται, items, runes ακόμα και champions αλλάζουν ριζικά. Με το νέο season να πλησιάζει αργά και σταθερά, οι δομικές αυξάνονται και κάποιες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μια από τις τελευταίες αλλαγές αφορά το Dark Harvest. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα Domination runes, έχει αρκετά αδύναμο early game. Αυτή τη στιγμή ουσιαστικά «απαγορεύει» τα early fights καθώς stackάρει damage κάθε φορά που πεθαίνει κάποιο minion, κάτι που σημαίνει πως το farm γίνεται προτεραιότητα.

H νέα έκδοση του που κυκλοφόρησε στον PBE αλλάζει τα δεδομένα καθώς πλέον γίνεται το αντίθετο. Για να εξασφαλίσετε το μεγαλύτερο δυνατό damage πρέπει να το κάνετε trigger και αυτό γίνεται κάθε φορά που ρίχνετε έναν αντίπαλο champion κάτω από το 40% του HP του. Απέκτησε και cooldown 45″, το οποίο γίνεται reset μετά από κάθε δικό σας takedown.

Το όλο «fighting > farming» ακούγεται ωραίο, όμως πρέπει να δούμε πως θα βγει στην πράξη. Άλλωστε μέχρι κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top