Θαρραλέος παίκτης έφτασε Diamond παίζοντας μόνο Zilean στο top!

9 μήνες πριν.

Βόμβες.. βόμβες παντού.

Ένας παίκτης του League of Legends «τρέλανε» το reddit, αφού παίζοντας μόνο Zilean στο top lane κατάφερε να φτάσει Diamond. Ο λόγος για τον Miracle Matter από όσα βλέπουμε μάλλον ταλαιπώρησε πολύ κόσμο στο Summoner’s Rift τις τελευταίες μέρες.

Η στρατηγική του ήταν απλή, έπαιζε αποκλειστικά Zilean ως solo laner και έκανε split push. Το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και το εξωφρενικό win ratio 76% τον δικαίωσαν. Μπορείτε να βρείτε εδώ το post του ίδιου του MM που εξηγεί λεπτομερώς τη συνταγή της επιτυχίας.

Μια καλά οργανωμένη ομάδα μπορεί να σταματήσει κάτι τέτοιο πολύ εύκολα. Και εδώ προκύπτει το πρόβλημα: οι έννοιες «οργανωμένη ομάδα» και «solo queue» δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ίδια πρόταση. To project «split-push Zilean» δεν είναι κάτι το καινούργιο.

Χτίζεις τον champion με στόχο να μπορεί να καταστρέφει structures, το οποίο σημαίνει πως επιλέγεις τα runes Demolish, Unsealed Spellbook και Cosmic Insight. Προχωράτε σε αγορά των Lich Bane, Archangel’s Staff (για να σπαμάρετε τις βόμβες) και Zz’Rot portal και μετά απλά πάτε… ευθεία. Βέβαια είναι σημαντικό να μάθετε τα «όρια» του Zilean, ώστε να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με άσχημες καταστάσεις. Καλή επιτυχία σε όσους το δοκιμάσουν.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top