Νέα αναβολή για το Clash στους ευρωπαϊκούς servers

8 μήνες πριν.

Τελικά δεν είναι γραφτό να παίξουμε το Clash στον ευρωπαϊκό server. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, το προγραμματισμένο τεστ αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας. «Τεχνικά προβλήματα εκτός του Clash προκαλούν ανησυχία για τη δοκιμή αυτού του Σαββατοκύριακου», αναφέρουν οι developers και ουσιαστικά είμαστε πάλι στο περίμενε στους Europe Nordic & East και Europe West. Στα υπόλοιπα regions το τεστ θα διεξαχθεί κανονικά εάν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες ώρες. Παρά λοιπόν το γεγονός πως οι τελευταίες δοκιμές στον PBE πήγαν καλά, θα ζήσουμε στιγμές Μαΐου. Τότε βέβαια η αναβολή αφορούσε όλους τους servers και χρειάστηκε να περάσουν μήνες για να ακούσουμε ξανά τη λέξη «Clash».Ας ελπίσουμε ότι δεν θα περιμένουμε ξανά 5-6 μήνες πριν ξαναοριστεί το επόμενο τεστ.

Τελικά δεν είναι γραφτό να παίξουμε το Clash στον ευρωπαϊκό server. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, το προγραμματισμένο τεστ αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

«Τεχνικά προβλήματα εκτός του Clash προκαλούν ανησυχία για τη δοκιμή αυτού του Σαββατοκύριακου», αναφέρουν οι developers και ουσιαστικά είμαστε πάλι στο περίμενε στους Europe Nordic & East και Europe West.

Στα υπόλοιπα regions το τεστ θα διεξαχθεί κανονικά εάν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες ώρες. Παρά λοιπόν το γεγονός πως οι τελευταίες δοκιμές στον PBE πήγαν καλά, θα ζήσουμε στιγμές Μαΐου.

Τότε βέβαια η αναβολή αφορούσε όλους τους servers και χρειάστηκε να περάσουν μήνες για να ακούσουμε ξανά τη λέξη «Clash».Ας ελπίσουμε ότι δεν θα περιμένουμε ξανά 5-6 μήνες πριν ξαναοριστεί το επόμενο τεστ.

Comments

Scroll To Top