Η νέα passive της Lissandra θυμίζει Game of Thrones

9 μήνες πριν.

Μετατρέπει τα θύματα της σε ζόμπι από πάγο. Σας θυμίζει τίποτα;

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής έχουμε κάποια νέα για τις αλλαγές που έρχονται στην Lissandra. Συγκεκριμένα, μάθαμε ποια θα είναι η νέα της passive και η αλήθεια είναι πως είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Κάθε φορά που κάποιος enemy champion θα πεθαίνει κοντά στην Ice Witch θα μετατρέπεται σε ice zombie.

Επίσης παίρνει έξτρα πόντους καθώς θυμίζει έντονα Game of Thrones και συγκεκριμένα τους White Walkers (αντί για Night King, Night Queen;). Όπως αποκάλυψε ο Andrei «Meddler» van Roon η αρχική ιδέα ήταν η passive να κάνει αγάλματα τους αντιπάλους.

Ευτυχώς για εμάς η παραπάνω ιδέα δεν προχώρησε και έτσι θα δούμε ζόμπι που (αν και δεν μπορούν να επιτεθούν) κάνουν slow στον κοντινότερο αντίπαλο και μετά από λίγα δευτερόλεπτα εκρήγνυνται. Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι εάν η Liss θα πρέπει να κάνει damage στον champion για να ενεργοποιηθεί το effect.

Τα αρχικά πλάνα το περιελάμβαναν και είναι λογικό καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ήταν ιδιαίτερα balanced. Η νέα της ιδιότητα αναμένεται να εμφανιστεί στον PBE μέσα στην εβδομάδα και με άλλα λόγια: Winter is coming.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top