Νέο Cosplay από τον Sneaky!

8 μήνες πριν.

Αυτή τη φορά τον είδαμε ως Dynasty Ahri.

Με το Παγκόσμιο πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί και την ομάδα του να βρίσκεται σε… διακοπές, ο Zachary «Sneaky» Scuderi επέστρεψε στην άλλη αγαπημένη του ασχολία, τα cosplay. Η τελευταία του συνεργασία ήταν με ένα γκρουπ από τη Νότια Κορέα την Team Spiral Cats σε μια ομαδική φωτογράφηση με θέμα την Ahri.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε Dynasty, Arcade, K/DA και Star Guardian με τον γνωστό marksman να επιλέγει το πρώτο από τα παραπάνω outfits. Η Tasha των Spiral Cats δημοσίευσε υλικό την Τρίτη, ενώ περισσότερες φωτογραφίες αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

«Η πορεία μας στο Παγκόσμιο ολοκληρώθηκε, η off-season μου ξεκινά. Είμαι χαρούμενος με το πόσο μακριά φτάσαμε φέτος και ελπίζω να καταφέρουμε να πάμε ακόμα πιο μακριά του χρόνου στο Παγκόσμιο. Πολλά streams και cosplays έρχονται σύντομα«, έγραψε πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο Sneaky.

Προς το παρόν μετράμε αντίστροφα για το κοινό cosplay που υποσχέθηκε πως θα κάνει με τον Bae «Bang» Jun-sik στο All-Star Event στις αρχές Δεκεμβρίου (6-8 στο Λας Βέγκας).

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top