Πώς να κερδίσεις με το σωστό archetype στο Clash Royale.

7 μήνες πριν.

Για να γίνεις καλός παίχτης στο Clash Royale, πρέπει να μάθεις τα archetypes σου – να μάθεις ποια χρησιμοποιούνται πιο συχνά και πώς αυτά θα σε κάνουν πιο πολύπλευρο παίχτη!

Το να σκαρφαλώνεις στα rankings και να ανταγωνίζεσαι σε events όπως το Red Bull M.E.O by ESL είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Το να διαλέξεις και να τελειοποιήσεις τα αγαπημένα σου archetypes και decks είναι τόσο πολύτιμο όσο το να ξέρεις τι θα χρησιμοποιήσει ο αντίπαλος σου, οπότε διάβασε παρακάτω για να μάθεις πώς θα τα χρησιμοποιήσεις καλύτερα!

Το Hog Cycle είναι ίσως το πιο εικονικό cycle deck στην ιστορία του Clash Royale. Πολλοί επαγγελματίες έχουν σκαρφαλώσει στα rankings και έχουν γίνει από τους καλύτερους χρησιμοποιώντας το.

Εξαιτίας του χαμηλού κόστους ελιξιρίου, το Hog Rider (η συνθήκη νίκης του deck σου) είναι διαθέσιμο πιο γρήγορα σε σχέση με τους αντιπάλους σου. Έτσι, μπορείς να καταστρέψεις τους πύργους πιο γρήγορα, για να εξασφαλίσεις τα αγαπημένα σου crowns. Μάθε πώς να παίξεις το deck, βλέποντας τον Surgical Goblin, έναν επαγγελματία και βετεράνο του Clash Royale.

Τοποθέτησε το Ice Golem ή το Ice Spirit μπροστά, ώστε να κάνουν tank στα tower…

Διαβάστε περισσότερα στο www.redbull.com

Comments

Scroll To Top