Το patch 8.22 φέρνει nerfs για Pyke, Akali και Viktor

7 μήνες πριν.

Αναμενόμενες αλλαγές σε μερικά πολύ ισχυρά picks του solo queue.

To τελευταίο patch πριν το preseason έφτασε και φέρνει μαζί του nerfs που θα αλλάξουν το League of Legens. Pyke, Akali, Viktor και Warp Tonic δέχτηκαν τις μεγαλύτερες τροποποιήσεις. 

Ξεκινάμε από τον champion που έχει «ισοπεδώσει» τα πάντα στο πέρασμα του στο solo queue, τον Pyke. Το nerf αφορά όλο το πακέτο των abillities του δημοφιλούς ήρωα. Ανάμεσα τους η grey health του, που αντί να αντιστοιχεί στο 25% του max health θα έχει για βάση τα 80 hp.

Περνάμε στην Akali η οποία επίσης θα περάσει δύσκολες στιγμές. Το Twillight Shroud θα έχει αυξημένο cooldown σε όλα τα ranks του εκτός από το τελευταίο, ενώ η ulti της (Perfect Execution) δεν θα είναι το ίδιο αποτελεσματική στο early game. Και σαν να μην έφταναν αυτά, έχασε και το four-last hit assistance με το farm να γίνεται ελαφρώς πιο δύσκολο.

Ένα από τα picks που είδαμε πολύ στο φετινό Παγκόσμιο ήταν ο Viktor. Έτσι η Riot αποφάσισε να μειώσει το base damage και το ratio sto Siphon Power αλλά και στο Chaos Storm. Μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις αλλαγές που φέρνει το νέο update ανάμεσα τους και το nerf στο rune Warp Tonic.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top