Δεν εγκαταλείπει το Overwatch ο Dafran που απολογήθηκε για το «τιτίβισμα» του

9 μήνες πριν.

Καλά νέα για τους fans του.

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η επιστροφή του Daniel «Dafran» Francesca στην επαγγελματική σκηνή του Overwatch. Περίπου δύο 24ωρα μετά την ανακοίνωση του πως σταματά το παιχνίδι και πως «σπάει» το συμβόλαιο του με την Atlata Reign, δημοσίευσε πως δεν θα συμβεί κανένα από τα παραπάνω!

«Είμαι ακόμα στην ATL Reign, δεν παραιτήθηκα όπως είπα. Έκανα λάθος, δεν ξέρω τι να πω εκτός από μια συγγνώμη στο community, τους fans και την ATL. Δεν ήταν jebait, κάποιες φορές περνάω τέτοιες μέρες και κάνω χαζά λάθη. Στο μέλλον θα streamάρω λιγότερο και θα φροντίσω να γίνω καλύτερος τόσο εγώ όσο και η ομάδα«, έγραψε την Πέμπτη το βράδυ.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη σε άλλο tweet ανέφερε: «Τέλος. Μισώ το παιχνίδι. Νόμιζα πως μπορούσα να το αγαπήσω ξανά και να έχω πάθος αλλά είναι αδύνατο. Το συμβόλαιο μου έληξε, το Overwatch απεγκαταστάθηκε«. 

Αρκετά μπερδεμένη κατάσταση με έναν παίκτη που μόλις πριν 11 ημέρες αποφάσισε να ξαναπαίξει επαγγελματικά OW μετά από μακροχρόνια απουσία από την ενεργό δράση και μερικά bans.

Πηγή: twitter.com

Comments

Scroll To Top