Τέλος η full-time συνεργασία της Sjokz με τη Riot, συνεχίζει ως freelancer!

9 μήνες πριν.

Λέτε να την δούμε να παρουσιάζει και άλλα esports;

Μια από τις πιο συμπαθείς μορφές του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου League of Legends, η Sjokz ανακοίνωσε πως από το 2019 δεν θα συνεργάζεται πλέον full-time με την Riot. Η κατά κόσμον Eefje Depoortere, θα συνεχίσει την καριέρα της ως freelancer (κάτι σαν ελεύθερος επαγγελματίας) και δεν θα είναι υπάλληλος της Riot Games.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση στο Facebook εξήγησε πως θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να δουλέψει σε άλλα πρότζεκτ. Επίσης δεν έκρυψε πως θέλει να περνάει και περισσότερο χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους. 

Όπως έσπευσε να τονίσει το ευρωπαϊκό LCS παραμένει προτεραιότητα για εκείνη αλλά σίγουρα δεν θα την βλέπουμε το ίδιο συχνά. Παρόλο που δεν πρόκειται ακριβώς για αποχώρηση, η αλήθεια είναι πως κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο, καθώς ήταν και είναι σημαντική μορφή της επαγγελματικής σκηνής του παιχνιδιού.

Πάντως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε, εάν θα παρουσιάσει κάποιο event για άλλο esports τη νέα χρονιά. Θυμίζουμε πως η Sjokz θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Martin «Deficio» Lynge, που από τον περασμένο Φεβρουάριο συνεργάζεται με τη Riot ως εξωτερικός συνεργάτης.

Πηγή: www.facebook.com

Comments

Scroll To Top