Τα highlights των ανακοινώσεων του BlizzCon 2018

7 μήνες πριν.

Η μεγαλύτερη γιορτή της Blizzard, BlizzCon 2018, ολοκληρώθηκε με επιτυχία πριν από λίγες μέρες και τα συναισθήματα που μας άφησε ήταν γλυκόπικρα. Δες τα highlights εδώ.

World Of Warcraft: Classic

Οι fans ζήτησαν και η Blizzard παρέδωσε. Το World of Warcraft: Classic, έρχεται το καλοκαίρι του 2019 και σίγουρα η ανυπομονησία είναι τεράστια.

To World of Warcraft: Classic είναι κάτι που οι παίκτες θέλουν εδώ και χρόνια, αλλά η Blizzard δίσταζε να επενδύσει, επειδή το remake μιας πολύ παλιάς έκδοσης ενός MMO δεν είναι εύκολη υπόθεση. Φυσικά και η ομάδα θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, αλλά το πρώτο βήμα έγινε και αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα.

Δωρεάν Destiny 2, αλλά όχι για πολύ ακόμα

Μπορεί να μην αφορά Blizzard τίτλο, αλλά και το Destiny 2 βρίσκεται εδώ και καιρό στο client της εταιρείας και είναι μάλλον πρέπον να περιλαμβάνεται στις ανακοινώσεις του BlizzCon 2018.

Στα πλαίσια του εορτασμού λοιπόν, του πρώτου χρόνου διάθεσης του Destiny 2 σε Η/Υ, η Blizzard επιτρέπει σε όλους όσους έχουν εγκατεστημένο το Battle.net, να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν τον τίτλο και θα να τον διατηρήσουν για όσο καιρό έχουν ενεργό το client. Ωστόσο, πρέπει να το κατεβάσουν μέχρι…

Διαβάστε περισσότερα στο www.redbull.com

Comments

Scroll To Top