Αποκαλύφθηκε Legendary κάρτα για το Priest Class

7 μήνες πριν.

Αποκαλύψεων συνέχεια με δύο κάρτες για τον Anduin.

Όσο περνούν οι μέρες έχουμε όλο και περισσότερες αποκαλύψεις καρτών που θα δούμε στο Rastakhan’s Rumble. Την Πέμπτη (16/11) είχε την τιμητική του το Priest class με μια Legendary και μια Rare να ανακοινώνονται. Ο Bwonsamdi, The Dead κοστίζει 7 mana 7/7 και έχει Battlecry που φέρνει 1-Cost minions από το ντεκ στο χέρι σας.


Και πριν καλά καλά αρχίσουμε να υπολογίζουμε πόσο «value» μπορεί να βγάλει αυτή η κάρτα ανακοινώθηκε και το spirit του class. To Spirit of the Dead (1 mana, 0/3) έχει stealth για ένα γύρο και όποτε πεθαίνει ένα friendly minion βάζει ένα 1/1 copy στο deck σας. 

Εκτός λοιπόν από το γεγονός πως αποτελεί target για τη νέα legendary του Priest, δημιουργεί και το ίδιο το… πνεύμα των νεκρών νέα targets για τον Bwonsamdi. Οι πιθανότητες να δούμε τις δύο αυτές κάρτες μαζί σε deck μοιάζουν πολλές.


Από τις 19 Νοεμβρίου έως και τις 28 θα έχουμε συνεχόμενες ανακοινώσεις καρτών ώστε να έχουμε το full spoiler λίγες μέρες πριν τελειώσει ο μήνας. Θυμίζουμε πως το νέο expansion κυκλοφορεί στις 4 Δεκεμβρίου.

Comments

Scroll To Top