Αυτές είναι οι πρώτες έξι ομάδες του PUBG Europe League

7 μήνες πριν.

Οι υπόλοιπες δέκα θα προκύψουν από προκριματικά.

Η διοργανώτρια αρχή του PUBG Europe League (PEL) αποκάλυψε τις έξι πρώτες ομάδες που θα αγωνιστούν στο επερχόμενο πρωτάθλημα του PlayerUnknown’s Battlegrounds. Ο λόγος για τις Team Liquid, FaZe Clan, Ninjas in Pajamas, Pittsburgh Knights, Natus Vincere και Team Vitality.

Τον Δεκέμβριο θα γίνουν LAN qualifiers από τα οποία θα προκύψουν οι υπόλοιπες δέκα  που θα αγωνιστούν στην διοργάνωση. Συνολικά 32 ομάδες (17 από προ-προκριματικά και 15 με πρόσκληση) θα βρεθούν για μια εβδομάδα στο Κίεβο (10-16/12) και συγκεκριμένα την Cybersport Arena.

Το top 10 θα συναντήσει τους έξι οργανισμούς που έχουν ήδη «κλειδώσει» τη θέση τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους στο Βερολίνο. Οι πρώτες τρεις φάσεις της διοργάνωσης θα διαρκέσουν 8 εβδομάδες και θα ακολουθήσει ένα global PUBG event.

Το prize pool για την ευρωπαϊκή λίγκα είναι 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ για το PUBG Global 2 εκατομμύρια δολάρια. Θυμίζουμε πως ακόμα έξι regions θα δημιουργήσουν πρωταθλήματα όπως η Βόρεια Αμερική και η Νότια Κορέα.

Πηγή: esportsobserver.com

Comments

Scroll To Top