Τέλος από την Gen.G οι Ambition και Crown

7 μήνες πριν.

Σημαντικές αποχωρήσεις μετά την κακή πορεία στο φετινό World Championship.

Τα συμβόλαια των Kang «Ambition» Chan-yong και Lee «Crown» Min-ho με την Gen.G έληξαν και όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες, οι δύο παίκτες αποχαιρέτησαν τον οργανισμό. Ο πρώτος ήταν jungler και αρχηγός της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ενώ ο Min-ho έκανε τη διαφορά στο mid lane.

«Τα συμβόλαια μας με τους Ambition και Crown – τις κινητήριες δυνάμεις για την κατάκτηση της 2ης θέση στο παγκόσμιο του 2016 και της πρώτης θέσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος (2017) – έφτασαν στο τέλος τους. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Ambition που οδήγησε την ομάδα ως αρχηγός τα τελευταία τρία χρόνια και τον Crown που μας έφτασε ως τη φάση των ομίλων του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2018 με τις σπουδαίες προσπάθειες του«, αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση.

Η σεζόν δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την Gen.G που αποκλείστηκε στα Worlds από την φάση των ομίλων χωρίς να πείσει με την απόδοση της. Μετά από τις δύο αυτές αποχωρήσεις, είναι πιθανό να δούμε κάτι εντελώς καινούργιο τη νέα σεζόν.

Πηγή: twitter.com

Comments

Scroll To Top