Ετοιμάσου για τον offline προκριματικό του Red Bull M.E.O. by ESL

7 μήνες πριν.

Κάνε register τώρα στην πλατφόρμα της ESL και έλα να γραφτείς on spot στις 25 Νοεμβρίου στο Battlenet Arena του Αγ. Δημητρίου. Θα είσαι εσύ ο master του Clash Royale στον ελληνικό προκριματικό;

Μετά τον online προκριματικό του Red Bull M.E.O. by ESL, σειρά έχει ο offline που έρχεται αυτή την Κυριακή! Last chance λοιπόν αν πιστεύεις ότι «το έχεις» στο Clash Royale και θες να δείξεις τα skills του στην Ελλάδα και σε… όλο τον κόσμο!

Δημιούργησε το account σου στην πλατφόρμα της ESL και έλα να γραφτείς την Κυριακή 25 Νοεμβρίου από τις 13:00 μέχρι τις 14:00 on spot στο Battlenet Arena του Αγ. Δημητρίου.

Με πάνω από 170 sign-ups έγινε o ελληνικός online προκριματικός του Red Bull M.E.O. by ESL. Τα decks πήραν φωτιά το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και μετά από αμέτρητες μάχες 1vs1 φτάσαμε στους 16 που προκρίθηκαν στα Playoffs της επόμενης μέρας.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 14:00 ώρα Ελλάδας και οι 16 ήταν έτοιμοι για να τα δώσουν όλα και να πάρουν την πρόκριση στον τελικό γύρο του ελληνικού τουρνουά.

O «iForg1ven» επικράτησε του «Alex» με 3-2 και προχώρησε στους 4 όπου νίκησε τον «dragneel934» με 3-0 ρίχνοντάς τον στο lower…

Διαβάστε περισσότερα στο www.redbull.com

Comments

Scroll To Top