Γνώρισε τον gamer με το βιονικό χέρι

7 μήνες πριν.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς PRISM, μιλάμε με τον Daniel Melville – τον gamer που παίζει με ένα «βιονικό χέρι». Δες το video εδώ.

Ο Daniel Melville έπαιζε παιχνίδια από τότε που ήταν παιδί. Όμως τότε, κάτι δεν ήταν σωστό: οι χαρακτήρες με τους οποίους έπαιζε δεν έμοιαζαν με αυτόν. Ο Melville λέει: «Έπαιξα πολλά βιντεοπαιχνίδια – ακόμα παίζω – αλλά δεν υπήρχαν στη ουσία πολλοί χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών με τους οποίους θα μπορούσα να ταυτιστώ. Όλοι είχαν δύο χέρια ή ολοκληρωμένο σώμα. Στη συνέχεια, άρχισα να παίζω Deus Ex και ήταν σαν αυτός ο τύπος να έχει βιονικά χέρια – κάτι πολύ cool!».

Σαν κάθε άνθρωπο που μεγάλωσε έχοντας προσθετικό χέρι, ο Melville διαπίστωσε ότι, στον Adam Jensen, τον πρωταγωνιστή της επικής sci-fi σειράς, βρήκε τελικά ένα χαρακτήρα με τον οποίο θα μπορούσε να συνδεθεί. Και εξηγεί: «Είχε αυτά τα τόσο cool “μηχανικά” χέρια και ήταν τόσο “σκληρός” και σκέφτηκα ότι “θα ήθελα να είμαι σαν και αυτόν». Η εύρεση ενός χαρακτήρα σε ένα παιχνίδι με τον οποίο πραγματικά μπορούσα να συνδεθώ μαζί του, μόνο καταπληκτική μπορούσε να φαντάζει».

Κατέβασε το free app του Red Bull…

Διαβάστε περισσότερα στο www.redbull.com

Comments

Scroll To Top