Και εγένετο League of Legends European Championship

7 μήνες πριν.

Εν συντομία LEC. Ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος.

Νέα εποχή για την επαγγελματική σκηνή του League of Legends στην Ευρώπη. Το EU LCS δεν υπάρχει πια με το League of Legends European Championship (LEC) να παίρνει την θέση του. Η Riot Games με μια ανακοίνωση της την Τετάρτη μας ενημέρωσε για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Ξεκινάμε όμως από τις δέκα ομάδες που θα αγωνιστούν στην διοργάνωση: Fnatic, Schalke, G2 Esports, Misfits, Origen, Excel, Rogue, SK Gaming, Splyce, Team Vitality. Αν και ήταν λίγο πολύ γνωστό ποιες ομάδες πήραν το «πράσινο φως» είχαμε αλλαγές της τελευταίας στιγμής οπότε ήμασταν επιφυλακτικοί μέχρι την επισημοποίηση της δεκάδας.

Η σεζόν ξεκινάει την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, όμως δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το broadcast team. Όσον αφορά το σύστημα διεξαγωγής δεν θα δούμε ιδιαίτερες αλλαγές (σύμφωνα πάντα με την επίσημη ανακοίνωση) οπότε το κλασικό Spring Split-Spring Playoffs και Summer Split-Summer Playoffs μένει ως έχει.

To rebranding του LCS μας αρέσει και η Riot δείχνει να το έχει πάρει πολύ «ζεστά» το όλο θέμα. Θέλουμε βέβαια να δούμε πως θα λειτουργήσει και το όλο σύστημα με τα franchises στην πράξη. Η αλλαγή αυτή οδήγησε πολλές ιστορικές ομάδες (H2K, Unicorns of Love, Giants, Roccat) είτε στην διάλυση είτε σε τουρνουά μικρότερου βεληνεκούς.

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

Comments

Scroll To Top