10 ορολογίες που πρέπει να ξέρεις στο Clash Royale

7 μήνες πριν.

Kite, bait deck, burn card… Δες εδώ τι σημαίνουν αυτές οι φράσεις & ετοιμάσου για τον offline προκριματικό του Red Bull M.E.O. by ESL, στις 25/11 στο Battlenet Arena του Αγ. Δημητρίου.

1. Positive elixir trade

Ονομάζουμε την κατάσταση στην οποία παίζοντας μια κάρτα π.χ. arrows (3 elixir) για να αντιμετωπίσουμε μια κάρτα που έπαιξε ο αντίπαλος π.χ. minion horde (5 elixir) μας βάζει σε πλεονεκτική θέση ως προς το ελιξίριο (είμαστε 2 elixir μπροστά). Αυτό μας δίνει ένα καλό πλεονέκτημα για τις επόμενες κινήσεις μας στο παιχνίδι.

2. Win condition

Ονομάζουμε τις κάρτες τις οποίες χρησιμοποιούμε σαν την βασική κινητήρια δύναμη για να μας εξασφαλίσει τη νίκη. Προσοχή! Αυτές οι κάρτες δεν πρέπει να συγχέονται με κάρτες που απλά κάνουν damage στον αντίπαλο πύργο. Win conditions μπορούν να θεωρηθούν κάρτες όπως Balloon, Hog Rider, Golem, Giant, Graveyard, 3 Musketeers, Mortar, Xbow, Royale Giant κ.λπ.

3. Fast/ Low cycle deck

Ονομάζουμε το deck το οποίο έχει κατά μέσο όρο χαμηλό elixir cost και επιτρέπει στο χρήστη του να ολοκληρώνει γρήγορα τον κύκλο των καρτών του και να επιστρέψει πίσω στο βασικό win condition. Τέτοια deck εμφανίζονται κατά καιρούς ανάλογα με το meta (βλέπε παρακάτω) του παιχνιδιού όπως…

Διαβάστε περισσότερα στο www.redbull.com

Comments

Scroll To Top